NYHETER

ny somrig logga

2018-05-21

Nu när sommaren är här, så byter jag logga ett tag. För mig är det precis lika viktigt hur paketering och utseende av askar ser ut, som det är med innehållet. Jag använder mig av livsmedelsgodkända askar, för att pralinerna ska må som bäst innan de slutligen stoppas i munnen. För att läsa mer om beställning och paketering följ länken nedanför.

FRUKOSTKLUBBEN

2018-05-09

För några veckor sedan fick jag förfrågan om att delta i Frukostklubben på Aros Congress Center. Jag var inbjuden för att visa hur man fixar ihop en bröllopstårta. Inför 200 personer. Det gick galant och jag monterade och dekorerade den på 20 min. Fantastiskt kul upplevelse.

JULASKEN PRESENTERAS INOM KORT

2017-10-30

Snart är det jul igen och inom kort presenterar jag min juliga pralinask som kommer att innehålla juliga smaker och vintriga utseenden. För att säkra din ask redan nu, skicka ett meddelande i kontaktformuläret så garanterar jag att du inte blir utan. 

NYHET! VEGANPRALIN

2017-10-27

Fri från animalier och med en kakaohalt på minst 70%. Den syrliga hallonganachen ger tillsammans med den lätt bittra kakaon en garanterad smakupplevelse i munnen.  

SIDAN RENOVERAS LITE LÄTT

2017-10-27

UNDER DEN KOMMANDE VECKAN KOMMER DET SKE LITE FÖRÄNDRINGAR PÅ SIDAN. 

JAG VALT ATT GÖRA OM SIDAN TILL SVENSKA, GÖRA DEN MER LÄTTNAVIGERAD OCH FYLLA PÅ MED MER INFORMATION OM PRODUKTER, HUR MAN HANDLAR OCH OM MIG SJÄLV.

 JAG HOPPAS ATT NI ÄNDÅ FINNER DET NI SÖKER OCH ATT NI TITTAR TILLBAKA NÄR SIDAN FÅTT SITT "ANSIKTSLYFT"!

Chocolates & stuff By Nik

Haga Parkgata 6A, 72336 Västerås

Telefon: 0736107107

E-mail: chocolatesandstuffbynik@gmail.com

Instagram: chocolates_and_stuff_by_nik

Facebook: @chocolatesandstuff

Momsregistreringsnummer: SE770901703701 

Organisationsnummer: 770901-7037

Är godkänd för F-skatt